sample2

Revisor till Feiff Revision & Redovisning AB

Feiff Revision & Redovisning AB har som mål att vara Uppsala bästa arbetsgivare för dig som vill jobba inom revision eller redovisning mot små och medelstora bolag. När vi nu ska utöka vårt revisionsteam öppnar vi upp för både revisorsassistent och auktoriserad revisor. Det viktigaste är en medarbetare med rätt personliga egenskaper som kan bidra till byråns fortsatta utveckling.

Som medarbetare på Feiff erbjuds du

Feiff Revision & Redovisning AB är en mellanstor byrå på stark frammarsch. Vi lägger stor vikt vid varje enskild medarbetares trivsel och utveckling. Som mellanbyrå har vi korta beslutsvägar och alla medarbetare har stor möjlighet att påverka sin egen arbetssituation men även byråns övergripande frågor. Du som sökande erbjuds del i ett team med mycket hög trivsel och sammanhållning där en av grundpelarna till trivseln är medarbetarnas balans mellan arbete och fritid.
Inom Feiff finns det en stor tilltro till individen och hens förmåga att utvecklas. Detta sker både genom utvecklande arbetsuppgifter, ökande ansvar samt genom vidareutbildning via branchorganisationen FARs kursutbud.
Under 2018 har flera medarbetare gått i pension. Bortsett från pensionsavgångar är personalomsättningen minimal vilket ger bolaget en bra möjlighet att jobba med fungerande interna processer där fokus läggs på förbättring av något som redan är väl fungerande. Det ger en stabil arbetsmiljö med motiverade medarbetare och nöjda kunder.

Dina arbetsuppgifter
Varierande arbetsuppgifter inom revision där utformningen av tjänsten styrs av den sökandes kvalifikationer. Du får ta stor del i revisionsprocessen både internt och externt mot kunder. Som auktoriserad revisor finns bra möjligheter till egna uppdrag inom närtid. Våra kunder är små och medelstora aktiebolag samt bostadsrättsföreningar. Vi diskuterar mycket mellan medarbetare för att komma fram till rätt slutsatser och vid behov finns etablerade kontakter med jurister och skatterådgivare.

Vi söker dig som

Du är driven och känner passion för ditt yrke och din egen utveckling. Du har förmåga att arbeta effektivt och komma i mål men lägger också vikt vid balans i livet och förmågan att kunna lämna jobbet på jobbet. Genom din positiva personlighet bidrar du både till gruppens dynamik samt till nöjda kundrelationer. Du har några års erfarenhet av revisionsarbete eller annan bakgrund som till stor del kan komma till nytta i revisionsprocessen, till exempel som redovisningskonsult. Tjänsten är planerad att tillsättas till januari 2019. Vi ser fram emot att välkomna en ny härlig medarbetare till vårt team.

Skicka din ansökan till niklas.feiff@feiff.se senast 10 oktober.